ZZP Pensioen; het pensioen voor zelfstandigen!

Als ZZP’er heeft u alles zelf in de hand. Die zelfstandigheid is juist de reden dat u ondernemer bent geworden. Het regelen van een oudedagsvoorziening hoort hier ook bij. Toch is dit voor veel mensen een ondergeschoven kindje. Het gevolg hiervan is een forse terugval in inkomen als u met pensioen gaat. Daarom is er nu een ZZP Pensioen. Zodat u later ook nog kunt genieten van uw zelfstandigheid.

ZZP Nederland is een van de grondleggers van het ZZP Pensioen dat is opgericht om een betrouwbare regeling voor zzp’ers in het leven te roepen.

De belangrijkste kenmerken van het ZZP Pensioen zijn de vrijwillige deelname, een flexibele inleg, geen winstoogmerk, zeer lage beheerkosten en het feit dat uw opgebouwde vermogen van uzelf blijft en niet verdwijnt in een gezamenlijke pot. U kunt ook zelf bepalen wanneer uw pensioenuitkering moet ingaan en voor hoe lang u de uitkering wilt ontvangen. De hoogte van de uitkering is uiteraard afhankelijk van deze factoren en uw opgebouwd vermogen. Voor alle duidelijkheid: dit is geen pensioenfonds en geen pensioenverzekering.

  • Bepaal zelf de inleg.
  • Lage kosten door collectief beleggen
  • Ook te gebruiken bij arbeidsongeschiktheid
  • Geen vermogenstoets bijstand en faillissement
  • Uitkering naar keuze

ZZP Nederland biedt naast het ZZP Pensioen ook andere diensten speciaal voor u als zzp’er. Denk hierbij aan verzekeringen, juridisch advies en een incassoservice. Voor meer informatie over het ZZP Pensioen en een voordelig lidmaatschap op ZZP Nederland klikt u hier.