Slimmer omgaan met uw afval

Waar gebouwd wordt, wordt gesloopt! Bij bouwen en slopen komt altijd afval vrij. Het afval van vandaag vormt de grondstof voor de producten van morgen. Een groot deel  van het bedrijfsafval krijgt tegenwoordig een tweede leven.

Hoe gaat u om met uw bouw- en sloopafval?

Tegenwoordig is er voor elke klus een slimme oplossing Stort u uw afval nog los in uw aanhanger of zelfs in uw bus? Voor kleine hoeveelheden afval zijn er grote sterke puinzakken beschikbaar. Handig te vullen op de klus en eenvoudig af te voeren. Naast de standaard puinzak zijn er ook zakken die u gevuld weer kunt inleveren bij de groothandel waar u uw materialen haalt. Nooit meer omrijden om van uw afval af te komen dus. Bij Bouwmaat zijn deze zakken te herkennen aan de opvallende oranje kleur.

Grotere klus

Hebt u een grotere klus dan zijn de Big Bags de ideale oplossing! Goedkoop in aanschaf en via Bouwmaat-afval.nl kunt u elk merk Big Bag (gevuld) door heel Nederland laten ophalen. Een unieke service die voorkomt dat u vooraf hoge investeringen moet doen en die extreem flexibel is. Zorg dus dat u altijd een paar lege Big Bags naar in uw bus hebt liggen.

Voor nog grotere of langdurige klussen biedt de afvalcontainer uitkomst. Denk hierbij ook eens aan meerdere kleine containers voor het gescheiden afvoeren van bijvoorbeeld hout en schoon puin. Goed voor het milieu en vaak nog voordeliger ook!

Voor voordelige containers en het ophalen van Big Bags kijkt u op www.Bouwmaat-afval.nl

Meer lezen