Extra service om vrij te kunnen ondernemen

Vraag een willekeurige ondernemer waarom hij voor het ondernemerschap heeft gekozen en negen van de tien keer is vrijheid de reden. Of je er nu bent ingerold of bewust de overstap naar je eigen onderneming hebt gemaakt. Ruimte om je werk te kunnen uitvoeren zoals jij het wilt, krijgt een hoge waardering. Hoe handig is het dan dat Bouwmaat naast producten ook zijn steentje bijdraagt met verschillende slimme services.

Alles wat het ondernemen makkelijker maakt, is welkom. Aan ondernemerschap kleven tenslotte ook meerdere verplichtingen. Verplichtingen die tijd kosten. Daar ligt de oorsprong van de extra services van Bouwmaat. Bouwmaat helpt met het aanbieden van meerdere hulpmiddelen: van passende oudedagsvoorziening tot hulp bij het bestellen van een voordelige bus. De dagelijkse praktijk kost tenslotte al meer dan genoeg tijd en geld.

Geen overvolle agenda

Bij vrijheid denkt niemand aan een overvolle agenda. Door gebruik te maken van kennis en ervaring van specialisten voorkomt u als ondernemer dat u het wiel opnieuw moet uitvinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe klus of bus? Vind eenvoudig de nieuwste via www.bouwmaat.nl/services. Met hetzelfde gemak meldt u zich met korting aan bij de branchevereniging voor klussenbedrijven; VLOK. Hiermee maakt u gelijk kenbaar dat u ook staat voor kwaliteit en garantie. De inschrijving regelt u simpel via Bouwmaat.

‘Letterlijk de handen vrij, dankzij de services van Bouwmaat’

De beste deals

En heel praktisch? Bespaar veel tijd en geld door de beste deal voor een door overal in Nederland voordelig uw afvalcontainer te regelen via bouwmaat-afval.nl of door gebruik te maken van parkeren via Yellowbrick. Kijk voor alle slimme en voordelige services die het ondernemen makkelijker maken op www.bouwmaat.nl/services. Of breng een bezoek aan een van de 47 vestigingen. Zo kunt u zich richten op uw eigen specialisme en uw klant! Met deze services wordt ondernemen  nog leuker.