Snel en makkelijk een veranda op maat maken met het maatwerkbouwpakket van Van Drimmelen

De vraag naar op maat gemaakte veranda’s neemt flink toe. Logisch, want een stevige en stijlvolle veranda geeft meerwaarde aan de tuin en de woning. Het is een comfortabele plek waardoor jouw klant eigenlijk al snel buiten kan zitten. Lekker uit de zon als dit nodig is, maar ook prettig bij wat minder weer. Een veranda maken is een mooie opdracht voor jou als vakman. Het is wel een flinke klus met veel bewerkingen, maar met de Silva Douglas veranda van Van Drimmelen lever je deze opdracht snel en makkelijk op. Dit maatwerkbouwpakket van onze Douglas-houtleverancier bestel je nu namelijk ook met prefab-elementen. Dat betekent nog sneller, eenvoudiger en efficiënter werken!

Veranda op maat

Van Drimmelen uit Zwijndrecht biedt samen met Bouwmaat het Silva verandaconcept aan. Een maatwerkveranda als bouwpakket. Het werkt heel simpel. Ga naar jouw Bouwmaat-vestiging voor de speciale Silva-brochure of download hem via de website van Bouwmaat. Samen met je klant doorloop je het 12-stappenplan uit de brochure en vul je het specificatieformulier in. In de brochure zit ook een handige prijslijst zodat je makkelijk uitrekent waar je project ongeveer op uitkomt. Het specificatieformulier lever je in bij de infobalie van jouw Bouwmaat. Nadat deze is verstuurd naar Van Drimmelen, ontvang je binnen vijf werkdagen een offerte voorzien van specificatie en een 3D-impressietekening.
Is je klant tevreden? Ben jij tevreden? Dan keur je de offerte goed en wordt de bestelling met zorg geproduceerd in een Nederlandse productiefabriek. Bouwmaat zorgt er vervolgens voor dat het kant-en-klare pakket wordt afgeleverd op je project. Handig toch!?

 

maatwerk veranda

Kies prefab, verkort je montagetijd

De wand-, daken vloerelementen van de Silva Douglas veranda zijn ook prefab te bestellen, eventueel met isolatie. De onderdelen worden dan als totaal geleverd zodat jij alleen nog maar hoeft te bevestigen! Het grote voordeel van deze prefabmethode is dat je forse tijdswinst behaalt op je montagetijd. Zeker de montage van een wand is vaak een tijdrovende klus, die je nu dus veel sneller klaart. De exacte montagetijd van een veranda met tuinhuis is afhankelijk van de grootte. Je kunt er echter vanuit gaan dat je met twee ervaren timmermannen snel zo’n twee dagen bezig bent. Kies je ervoor om zowel de vloer, wand- en dakelementen prefab te laten leveren? Dan daalt de montagetijd naar een dag met twee ervaren timmerlieden. Je werkt sneller, maar ook lichter en ergonomischer en hebt binnen no-time een veranda op maat.

Slim en robuust concept

Het Silva verandaconcept is tot in de puntjes uitgewerkt. Alle onderdelen worden op maat geleverd. Alle elementen zijn maximaal 120 cm breed, zodat het ook handzaam blijft bij het vervoeren en het plaatsen. Er wordt gewerkt met zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteitsmaterialen. Alle onderdelen zijn van Douglas-hout. De massieve constructie is erg robuust. Niet alleen de zes staanders zijn van 14×14 cm geschaafd Douglas-hout, ook de ringbalk rondom. De planken worden in de fabriek al op het regelwerk gemonteerd met rvs-schroeven, waardoor de houtwerking nihil is. Ook aan de esthetische details is gedacht, want bevestigingsmaterialen zijn bijvoorbeeld passend bij de kleur van de wand. Met het Silva verandaconcept lever je dus efficiënt robuust vakwerk af. Werk je liever niet met prefab? Je krijgt 10% korting als je de elementen los bestelt. Ook dan wordt de bestelling volledig op maat gemaakt.

Meer weten over een veranda op maat? Vraag naar de mogelijkheden bij jouw Bouwmaat of kijk op: www.bouwmaat.nl.

Waarom Douglas-hout?

Douglas-hout is een naaldhoutsoort uit Noordwest-Europa. Kenmerkend voor dit hout is de hoge duurzaamheid en de sterkte. Dit maakt het zeer geschikt voor binnen- en buitenbetimmeringen, maar ook voor pergola’s, hekken, vlonders, etc. Het hout is in lange lengtes verkrijgbaar, waardoor het extra geschikt is voor veranda’s en carports.

Silva Bouwmaat-brochure

Download de speciale Silva Bouwmaat-brochure om alles te weten te komen over veranda’s op maat.