De tijd lijkt soms door uw vingers te glippen en werkdagen vliegen voorbij. Hoe zorgt u ervoor dat u uw tijd efficiënter indeelt? Wij zetten 8 tips op een rij!

1. Schep orde in de chaos

Ruim uw bus op. Het is uw rijdende werkplek, maar ook uw kantine en administratieafdeling. Een opgeruimde bus, en dus hoofd, zorgt voor een frisse dagstart en focus. Focus zorgt er vervolgens voor dat u efficiënt werkt. Uw bus opgeruimd? Vergeet niet ook uw e-mailbox aan te pakken.

2. Gereedschap slijpen

Een botte zaag. Niets vervelender dan dat. Het werk duurt langer en het is vervelend dat de zaag geen strakke zaagsnede meer zaagt in een geplastificeerde spaanplaat. Wat vervolgens ook weer extra tijd kost. Maak gebruik van onze slijpservice en laat uw gereedschap op tijd slijpen.

3. Start de avond van tevoren

Neem op zondagavond, als u ontspannen bent, de tijd om te kijken wat u in de aankomende week wilt doen en bereiken. Het maken van een planning zorgt ervoor dat u ergens naartoe werkt en dat u dus ook daadwerkelijk iets afrondt en niet vergeet.

4. Afvalcontainerservice

Wanneer u uw bouwafval niet kwijt kunt, loopt u vertraging op tijdens de klus. Voorkomen? Lees meer over onze afvalcontainerservice en profiteer van de voordelen!

5. Handel vervelende karweitjes direct af

Wanneer u zaken doorschuift, blijven deze wel in uw hoofd rondspoken. Rond vervelende karweitjes dan ook meteen af. Vaak kost het minder tijd ze direct af te ronden, dan er daarna tegenaan te hikken.

6. Mobiel pinnen

Een klus is alweer even geleden afgerond en het is moeilijk te bedenken hoe lang u er bezig bent geweest en met welk materiaal. Het scheelt voor beide partijen veel tijd als u meteen afrekent met de opdrachtgever. Bekijk eens onze service ‘mobiel pinnen’ en ervaar het gemak! U bent dan minder tijd kwijt aan administratie en weet zeker dat de factuur voldaan wordt.

7. Eenvoudig parkeren

Het lopen naar de parkeerautomaat die steeds verder lijkt te staan, maar ook het zoeken naar het te declareren bonnetje bij het opmaken van een factuur. Twee zaken die onnodig tijd kosten. Onze service ‘eenvoudig parkeren’ maakt het u makkelijk. Start gemakkelijk een parkeertransactie met uw mobiel en ontvang facturen voorzien van een projectnummer.

8. Simpel boekhouden

Het voeren van een goede administratie vergt vaak tijd en energie. Kies voor een simpel boekhoudprogramma. Dit scheelt boetes en tijd. Bekijk eens onze service ‘boekhouden met een glimlach’. Een boekhoudmethode in een modern jasje. Het boekhoudprogramma spreekt uw taal en niet die van de boekhouder, waardoor u snel het programma eigen maakt.

Wilt u uw dag maximaal efficiënt invullen? Bekijk dan eens ons complete aanbod slimme services! Maak gebruik van de voordelen en haal meer uit uw bedrijf.