Bescherming voor uw bedrijfswagen? Sidebars!

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. U wilt deze dan ook in goede staat houden en beschermen. Een betaalbare oplossing in stijl? Sidebars! Zij geven uw voertuig een stijlvol uiterlijk en beschermen uw bus.

Jammer genoeg is uw bus gemakkelijk te beschadigen. Tijdens parkeren naast een hoge stoep, kleine aanrijdingen, instappen of bij het laden en lossen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. De reparatiekosten zijn hoog en u bent uw bus een aantal dagen kwijt. Sidebars zijn dan ook een goede oplossing voor vakmannen die:

  • Hun bus niet voor langere tijd kunnen missen;
  • Veel rondrijden in een stedelijke omgeving en hier veel moeten manoeuvreren;
  • Veel moeten laden en lossen.

Montage
De stalen stootbalken worden aan beide zijkanten van het voertuig gemonteerd. Wilt u sidebars monteren op uw huidige bus? De montage vindt dan vaak plaats op bestaande aansluitpunten. Uiteraard kunt u dit bij een garage laten doen, maar zelf doen is ook een optie. Vaak worden alle montagematerialen en een duidelijke handleiding meegeleverd.

Tips!

  • Hou rekening met de lengte van uw bus. Sidebars zijn er in drie varianten: korte wielbasis, middellange wielbasis en lange wielbasis.
  • Hoe dikker de wand van de sidebars, hoe sterker deze zijn!
  • Wilt u sidebars gebruiken om gemakkelijk in te stappen? Vergeet dan niet de extra ‘opstappen’ te bestellen.
  • Gaat u voor het totaalplaatje? Kies dan ook voor pushbars (aan de voorzijde) of rearbars (achterzijde)!

In samenwerking met Stern leveren wij vrijblijvend advies over uw bestelauto en bijbehorende uitrusting. De Renault Trafic Turbo II is al inclusief sidebars. Ook plaatst Stern naar wens, sidebars op de andere uitvoeringen. Bekijk onze scherpe aanbiedingen en meer informatie!

Meer lezen