Herkenbaar? Eindelijk aan de beurt bij de parkeerautomaat, vraagt het beeldscherm uw kenteken in te voeren. Uw kenteken herinnert u zich niet. Teruglopen of toch gokken?

Steeds meer parkeerautomaten verdwijnen in binnensteden. De gemeente Rotterdam bracht het aantal automaten terug van 2900 naar 350 parkeerautomaten. De gemeente Amsterdam verwijderde 1500 van de 3700 parkeerautomaten. U moet dus verder lopen naar een automaat en u bent hierdoor onnodig tijd kwijt. Tijd die u ook aan de klus kunt besteden.

Een manier om geld te besparen en efficiënter met uw tijd om te gaan, is gebruik te maken van mobiel parkeren. Door middel van een app geeft u uw parkeerzone aan. Vervolgens start en stopt u zelf de parkeertijd en voorkomt u een boete. Wist u dat u ook simpel een projectcode toevoegt aan uw parkeertransactie? Op die manier ziet u in een overzicht de gemaakte parkeertransacties voor een klus. Handig bij het factureren naar de klant!

Bent u opzoek naar een voordelige oplossing als het gaat om mobiel parkeren? Bekijk dan eens onze service ‘eenvoudig parkeren’. Hier leest u meer over de voor- en nadelen van mobiel parkeren en vindt u meer informatie over onze partner en haar scherpe aanbieding.