De oplossing voor de eindeloze boekhouding

Vakmannen opgelet! Zit jij ook niet te wachten op ellenlange belastingaangiftes? Heb je best wel een hekel aan administratieve rompslomp? En hou je je eigenlijk veel liever bezig met praktische werkzaamheden? Dan is het slimme boekhoudprogramma van Jortt echt iets voor jou.

Vakmannen die meer tijd kwijt zijn aan administratie dan aan stuken, schilderen of metselen. We zien het vaak genoeg voorbij komen. Soms wordt de boekhouding dan maar doorgeschoven naar de partner of een andere bekende. Duidelijk is echter dat het zelf bijhouden van de administratie vaak allesbehalve gewenst is.

De voordelen van Jortt

Bij Jortt willen we definitief een einde maken aan geklungel in Excel-bestanden, handmatig overtypen en andere nadelen van het zelf boekhouden. Professionals moeten zich bezighouden met waar ze echt goed in zijn. En daarom hebben we ons slimme boekhoudprogramma ontwikkeld.

Met dit boekhoudprogramma kan iedereen met één druk op de knop verschillende administratieve taken afhandelen. Zo geef je uiterst eenvoudig aan welke facturen er zijn betaald en worden de bijbehorende transacties automatisch hieraan gekoppeld. Is het echt zo simpel? Ja – het is echt zo simpel.

jortt administratieve dienst

Nog meer features

En dat is niet alles. Jortt voert namelijk ook alle andere taken die normaal zijn weggelegd voor een boekhouder snel en simpel uit. Daardoor zie je onder meer direct hoeveel btw je moet betalen, of je daarvoor nog genoeg geld hebt, welke klanten al hebben betaald én welke klanten je moet aanmanen over te gaan op actie. Daarnaast is je winst altijd en overal duidelijk te zien. Zo weet je precies hoe jouw bedrijf er op dat moment voor staat.

Kosten

Is zo’n programma niet heel duur? Welnee. Vooral niet voor jou als professioneel klusser. We zijn namelijk de samenwerking aangegaan met Bouwmaat. Bouwmaat-klanten betalen voor het gebruik van Jortt slechts €12,50 per maand. Dat scheelt een heleboel ergernis en bovendien een prijzige boekhouder. Daarnaast zijn de eerste twee maanden nog gratis ook! Gebruik hiervoor de promotiecode: AVSB-HYWA-1492.

Stop dus met je ergeren en handel je boekhouding snel en nauwkeurig af met Jortt. Het programma heeft er immers verstand van!