Spijker je kennis bij tijdens een vakavond, demodag of training

Op bouwgebied verandert er veel. Nieuwe producten, nieuwe wetgeving, het Bouwbesluit en straks wellicht ook de wet Kwaliteitsborging. Hoe blijf je op de hoogte van al deze nieuwe trends, regels en ontwikkelingen op het gebied van bouw en renovatie? Bouwmaat helpt je hier graag bij. Door instructievideo’s, speedreviews, het ALLES Magazine, onze website, maar ook door demodagen en trainingen. Al dan niet in combinatie met leveranciers en andere partners.

Dakvenstermeesters montage-opleidingen

Fabrikanten van daglichtproducten geven trainingen voor plaatsing op hellend dak, gebaseerd op de mogelijkheden van hun (gecertificeerde) producten. Een daglichtproduct is echter niets zonder een gedegen aansluiting en daar gaat het dikwijls mis.
Daarom werkt Bouwmaat nu samen met Dakvenstermeesters. Zij verzorgen trainingen voor het verwerken van daglichtproducten met diverse dakconstructies. Hierbij komen ook onderwerpen als isolatie en luchtdicht bouwen aan bod. Maar ook de wet- en regelgeving rondom daglichtproducten. De deelnemer krijgt een ochtend theorie, een middag praktijkles en aansluitend volgt een examen.

Voordelen van de training

Door de training te volgen, vermijd je fouten en beperk je de kans op vervolgschade. Als bedrijf kun je met je certificaat aan je opdrachtgever aantonen dat je maximale zekerheid levert. Je werkt namelijk met gecertificeerde producten en de montage voldoet aan het Bouwbesluit. Hiermee verzeker je de klant van tien jaar garantie.

Dakvenstermeesters biedt zes verschillende montage-opleidingen met bijbehorende certificering. Kijk voor meer informatie op: www.dakvenstermeesters.nl

Quote van een cursist:
“Door het keurmerk krijgt de klant vertrouwen dat het product wat hij koopt op de juiste manier met tien jaar garantie wordt gemonteerd. Een aantal voorschriften uit het Bouwbesluit waren mij niet bekend. Nu dus wel en daar houd ik in de offertefase rekening mee” aldus Brian Flinkers van Flinkers Bouwservice.

4 gedachten over “Spijker je kennis bij tijdens een vakavond, demodag of training

 • Wil graag op de hoogte worden gehouden via nieuwsbrief

 • Beste Franc,

  Dank je voor je interesse. Helaas hebben we geen nieuwsbrief voor de vakwerk en demodagen, maar we updaten deze pagina regelmatig met de nieuwste data. En natuurlijk vind je ook informatie over vakwerk en demodagen in je eigen Bouwmaat vestiging.
  Groeten,
  Redactie alles.bouwmaat.nl

 • Komt er ook een keer een cursus mbt overkappingen en veranda’s, of hebben jullie hiertoe een tip.
  We zijn al een poosje op zoek naar zoiets voor onze medewerkers.

 • Beste Mark Jan,
  Dank je voor je reactie. Op dit moment hebben we geen trainingen in de planning over dit onderwerp. Je kunt wel altijd je interesse in een training bij je eigen vestiging aangeven. Misschien dat die dan een vertegenwoordiger/trainer willen laten langskomen voor informatie.
  Met vriendelijke groet,
  Redactie alles.bouwmaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *