Verschillende toilet oplossingen

Na jaren van economische crisis klimt de renovatie-, herstel- en onderhoudsector weer uit het dal. Sterker nog, we breken record op record. Het aantal verkochte bestaande woningen steeg naar het hoogste cijfer in twintig jaar, namelijk ruim 222.000 in 12 maanden). Veel particulieren durven weer te investeren in hun woning en steeds meer huurbazen zetten nieuwe verbouwopdrachten met inbegrip van het toilet. Voor de WC-situatie biedt Bouwmaat meerdere oplossingen in diverse prijscategorieën. In dit artikel lichten we twee totaaloplossingen voor de WC toe; de Basic en de Basic+.


BASIC: kwalitatieve prijsvriendelijke toiletpotten en oplossingen voor toiletrenovatie en plaatsen toiletpot

Voor elke opdrachtgever is het belangrijk dat de toiletruimte een prettige en kwalitatief hoogwaardige ruimte is. Of je nu een nieuwe wc moet plaatsen, een verbouwing heeft van een wc of een toilet gaat renoveren. Waar een particulier naar zijn eigen smaak een bijzondere toiletpot zal uitzoeken, zal de huurbaas kiezen voor een prijsvriendelijke en designneutrale oplossing. Ook woningeigenaren met een tweede wc of met een gastenverblijf, zullen sneller deze neutrale combinatie kiezen. Speciaal voor deze situaties is er de BASIC totaaloplossing die voor €395,20 een allesomvattende uitkomst biedt.

Boodschappenlijstje BASIC toiletrenovatie

Bouwmaat inbouwreservoir plus bedieningspaneelGeberit Samba BedieningspaneelPlieger wandcloset pack met softclose zittingFonteinset Oros keramiekPlieger Basic SpiegelPlieger Murcia ToiletborstelgarnituurPlieger Murcia toilethouder met klep chroom


BASIC+: Goede kwaliteit en hoogwaardig design toiletten voor het verbouwen of plaatsen van een wc

Particulieren en aannemers in nieuwbouwprojecten kiezen vaker voor de mooiere WC-situatie, ingericht op individuele smaak. Denk aan het toilet in de badkamer of de toilet beneden in de koopwoning. Voor dergelijke opdrachten is er voor €550,62 de BASIC+ totaaloplossing. Hierbij is naast kwaliteit veel aandacht voor design. In ons boodschappenlijstje is er gekozen voor een hardstenen fonteinset boven het neutrale wit. Verder is de City Clean On design pot een zeer stijlvolle keuze. Een Duofix inbouwreservoir zorgt gelijktijdig voor de afvoer en de afzuiging van toiletgeurtjes. Het bedieningspaneel van Geberit maakt het toilet stijlvol af.

Boodschappenlijstje BASIC+

Geberit Duofix inbouwreservoirGeberit Sigma 20 BedieningsplaatWandcloset City Clean OneFonteinset Oros keramiekPlieger Spiegel rechthoekig met facetrand zilverPlieger Murcia ToiletborstelgarnituurPlieger Murcia toilethouder met klep RVS


Dit artikel is onderdeel van de serie “Bouwmaat bouwt een badkamer”..

Alle informatie voor het bouwen van een badkamer op een rijtje:

Afval 
Leidingwerk installeren met perskoppelingen
Elektra aanleggen in vochtige ruimtes
Elektrische vloerverwarming in 3 stappen leggen 
Wedi bouwplaten 
Inloopdouche maken in 4 stappen 
Douchedrain installeren in 5 stappen
Tegelen: In 4 stappen naar een vlakke vloer of wand
Schilderen van vochtige ruimtes
Kitwerk in de badkamer 
Toilet-oplossingen
Kranen: spaarzaam met water
Verlichting kopen

Meer lezen