Consumenten willen steeds meer genieten van het buitenleven in hun eigen tuin. Dit willen ze comfortabel en in stijl doen. Hierdoor neemt de vraag naar op maat gemaakte veranda’s toe. Het plaatsen hiervan is een flinke klus waar veel bewerkingen bij komen kijken. Met de Silva Douglas veranda is echter veel tijd en geld te besparen. Hoe werkt dit concept precies en welke voordelen biedt het? Onze Bouwmaat-medewerker Viresh Ramlal ging samen met vakman Martijn Teunissen langs bij Van Drimmelen, de leverancier van ons Douglas hout.

Het maken van een veranda is een klus waarbij je als vakman tegen een aantal uitdagingen aanloopt. Zo kan het zijn dat je niet altijd het juiste, specialistische gereedschap bij de hand hebt. Ook ben je er vaak veel tijd aan kwijt door de precisiebewerkingen van het hout. Omdat elke tuin anders is, komt er regelmatig maatwerk aan te pas. Door gebruik te maken van een maatwerk Silva bouwpakket, wordt het plaatsen van een veranda een stuk eenvoudiger.

Silva maatwerk veranda

Van Drimmelen uit Zwijndrecht biedt samen met Bouwmaat het Silva verandaconcept aan. Een maatwerk veranda als bouwpakket. Bij de Infobalie van je Bouwmaat-vestiging geef je de maten van de veranda door. De configurator maakt een duidelijke werktekening en een offerte. Nadat je deze hebt goedgekeurd worden in de productiehal van Van Drimmelen de kopse bewerkingen en het op maat zagen van het hout machinaal uitgevoerd. Met de innovatieve Hundeggermachine gebeurt dit tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor alles exact in elkaar past.

Tijdsbesparing met bouwpakket

Naast veranda’s kunnen onder andere ook schuurtjes en carports als compleet bouwpakket worden geleverd. Het grote voordeel van een bouwpakket is de enorme tijdwinst die je als vakman behaalt.

Voor het maken van een fundering in moeilijke ondergrond, gebruik je Bayo.s.

Video

In onderstaande film wordt het Silva Veranda op maat concept uitgelegd.

Ook hebben we een instructiefilmpje van de montage van de veranda.