De juiste tegels voor elke badkamer

Tegels voor de badkamer zijn er in alle soorten en maten. Welke keuze u maakt, hangt af van de eigenschappen van de tegel, de klantwens en de prijs. Tegenwoordig zijn voor elk type badkamer de juiste tegels te vinden, ongeacht of de klant nu van modern design houdt of juist van een meer klassiek uiterlijk. Eén ding blijft altijd het belangrijkste: de kwaliteit. Bouwmaat zet drie tegels op een rij die in de badkamer gebruikt kunnen worden.

 


Roman Ceramics vloertegel Fremont 30×60 cm zwart
gerectificeerd

Deze zwarte vloertegel is tevens geschikt voor bevestiging op wanden. Ook is deze tegel goed bruikbaar wanneer u vloerverwarming in de badkamer aanlegt. Door zijn veelzijdige toepasbaarheid is de Roman Ceramics Vloertegel een uitstekende keuze om het design van de badkamer, het toilet en zelfs de woonkamer te combineren. In de badkamer die voor deze ALLES Sanitair is aangelegd, is de tegel gebruikt voor de vloer en de toiletombouw.

 


Meissen wandtegel 30×60 cm glans wit niet gerectificeerd

Deze glanzende witte wandtegel is bruikbaar in vele badkamers, variërend van een klassiek design tot een moderne variant. In de ALLES Sanitair badkamer is de Meissen wandtegel zowel aan de lange zijde van het badmeubel bevestigd, aan de wand boven de toiletombouw en aan de korte zijde bij de radiator. De wandtegel zorgt in combinatie met de andere gebruikte tegels voor een sterke en frisse uitstraling.

 


Vloertegel Quarzite 30×30 cm antraciet

Deze antracietkleurige vloertegel van Quarzite is geschikt voor intensief gebruik en daarom ook in de badkamer een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld in de douche, waar hij in de ALLES Sanitair badkamer is bevestigd aan de binnen- en buitenzijde van de douchewand. Ook is de Quarzite te combineren met andere ruimtes binnenshuis, zoals de keuken of het toilet.

 


De badkamertegels op een rijtje

Een vlakke vloer leggen? Lees hier in een aantal stappen hoe het tegelniveleringssysteem van Rubi werkt.