Opstarten na bouwvak

De zomervakantie loopt op zijn einde. De laatste vakantiegangers starten maandag weer uitgerust aan een nieuwe werkperiode. Hoe zorgt u ervoor dat de overgang van vakantie naar werkmodus soepel verloopt? Wij zetten 5 tips voor u op een rij!

1. Check uw bedrijfswagen

Het schiet er vaak bij in tijdens de werkweek, maar vergeet niet uw bedrijfsauto te checken. Denk daarbij aan de volgende punten:
-Bandenspanning
-Oliepeil
-Verlichting
-Ruitenwissers
-Trekhaakaansluiting
-Koelvloeistof
Door bovenstaande punten zelf te controleren, voorkomt u later in het jaar hoge reparatiekosten bij de garage. Tijd voor een nieuwe bedrijfswagen? Bekijk ons scherpe aanbod!

2. Mail doorspitten

Veel mails staan op uw antwoord te wachten. Ga dan ook systematisch te werk. Begin met het verwijderen van nieuwsbrieven en andere niet gepersonaliseerde mails. De aanbiedingen van twee weken terug zijn niet meer geldig en het leegt uw postvak snel. Start vervolgens met het lezen van de meest recente mail. Grote kans dat eerdere mails over hetzelfde onderwerp gaan en u die dus over kunt slaan.

3. Bus vullen

Zorg ervoor dat de voorraad verbruiksartikelen in uw bus en werkplaats weer op voorraad is. Maandag starten de 4=2 aanbiedingen weer bij Bouwmaat. U vult dan voor de helft van de prijs uw bus. Houdt de aanbiedingen in de gaten in de vestiging of op Bouwmaat.nl!

4. Afspraken inplannen

Plan eerder gemaakte afspraken in en controleer of u nog ruimte overhoudt voor nieuwe opdrachten. Met een profiel op Kluswebsite.nl bent u makkelijk te vinden voor potentiële opdrachtgevers. Meld je aan voor Kluswebsite.nl in je account op Bouwmaat.nl.

5. Neem voldoende rust

Probeer om niet van volle ontspanning naar volle werkstress te gaan. Probeer de werkdruk langzaam op te bouwen door voldoende rust te nemen. Sla geen pauze over en plof na een werkdag niet op de bank, maar geniet nog even van het laatste zomerweer. Maak een ontspannen wandeling of geniet van uw tuin of balkon.