Je smartphone is nagenoeg onmisbaar bij je werk. Je blijft er mee in contact met klanten en collega’s, je bestelt online producten, of deelt je laatst afgeronde project op social media. Maar wat doe je als je telefoon stuk gaat? Dan is er de reparatieservice via Bouwmaat Mobiel!

Supersnelle telefoonreparatieservice

Wanneer je een defect aan je toestel hebt, kun je Terello bellen of mailen. Zij maken een afspraak en sturen een monteur van Terello op pad naar jouw werkplek van die dag. Alle monteurs van Terello hebben een mobiele werkplaats, voorzien van alle materialen en gereedschappen om de smartphone te repareren. Een gemiddelde reparatie duurt slechts 30 minuten!

Reparateur Terello

Snel weer door!

Maurijn Pet is één van de vakmannen met een kapot toestel: “er zat een grote barst in mijn scherm waardoor de smartphone niet meer werkte. Als ik op een klus ben, bel of mail ik met collega’s om te bespreken wie er bijvoorbeeld morgen werkt of om materiaal te bestellen. Wanneer ik dan mijn telefoon niet kan gebruiken, kan ik net zo goed naar huis gaan! Ik was erg verrast dat ze zo snel mijn toestel repareerden, ook nog ter plaatse.” Een kapot scherm is volgens Lotte van Gunst van Terello ook de meest voorkomende reparatie. Lotte vertelt: “een barst in het scherm of het scherm volledig in stukjes, dat komt vaak voor. Gelukkig is dat ter plaatse snel te verhelpen. We voeren spoedreparaties uit zodat een vakman echt snel weer verder kan werken.”

In het kort:

  • Reparatie op locatie: door heel Nederland, waar je ook zit, je bent zo weer bereikbaar!
  • Na een half uur heb je een werkende telefoon terug.
  • Geen geld op zak? Geen probleem! Betalen kan met pin of via een factuur.
  • Je krijgt 24 maanden garantie op de reparatie.
  • Bouwmaatklanten krijgen een gratis screenprotector bij de reparatie. Zo blijft je scherm krasvrij!

Bouwmaat Mobiel telefoondeals

Naast de reparatieservice levert Bouwmaat Mobiel ook scherpe deals op het gebied van telefonie en abonnementen. Lees hier welke superslimme deal bij jou past!