Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje

Zo doen wij dat, dáár kan je op bouwen

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verbouwing van Bouwmaat Rijssen. Na de verbouwing is Bouwmaat Rijssen klaar voor de komende tien jaar. We blijven hetzelfde doen alleen dan in een nieuw jasje. Veel mooier, moderner, beter en sneller. Spraakmakend lokaal, zo doen wij dat!

Frisse en lichte vestiging

De komende weken zul je merken dat er hard gewerkt wordt aan een nóg mooiere Bouwmaat in Rijssen. We realiseren een hele nieuwe, frisse en lichte vestiging. De bekende huisstijl, kleuren en producten van Bouwmaat zie je overal terug. Je vindt er straks ook het gezellige koffie- en advies-plein. Hier spreek je met de bekende gezichten van jouw vestiging je klus door onder het genot van een goede kop koffie.

Makkelijk en snel bestellen

Het vertrouwde Bouwmaat-assortiment is beschikbaar, zowel tijdens als na de verbouwing. Een groot deel van de producten ligt in de vestiging. Het overige assortiment bestel je makkelijk en snel online. Dit kan via de handige Bouwmaat-app, via de webshop of via de bestelzuilen in de vestiging. Hier plaats je zelf of samen met een van onze medewerkers een order voor je volgende klus. Bestel je iets online? Dan zetten wij de bestelling voor je klaar en hoef je hem alleen nog maar op te halen. Wil je liever dat de bestelling bezorgd wordt op je klus? Dat kan ook
met onze bezorgservice! Vanuit ons distributiecentrum leveren we al jouw gewenste producten op tijd op de klus of in onze vestiging in Rijssen.

“We blijven hetzelfde doen alleen dan in een nieuw jasje. Veel mooier, moderner, beter en sneller.” Dennis Peters

Bekende services en advies

Je zult bekende gezichten blijven zien in Rijssen en zij blijven dan ook jouw aanspreekpunt. Aan de sfeer en het team in Rijssen verandert dus niets. Dat geldt ook voor de handige services. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van de aanhangerservice. Ook de zaagservice en het verf mengen blijven we doen zoals je van ons gewend bent. We blijven veel contact houden met jou als vakman, want Bouwmaat denkt graag mee.