Met Bouwmaat naar de Bouwbeurs

Komende week is het zover, de BouwBeurs 2019! Hét evenement om nieuwe producten te ontdekken, te netwerken en vertegenwoordigers van merken te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Handige plattegrond

Om jouw bezoek aan de Bouwbeurs makkelijker en leuker te maken hebben we een plattegrond voor je gemaakt waarop alle aanwezige merken die je bij Bouwmaat in het assortiment kan terugvinden zijn gemarkeerd.

Over de Bouwbeurs

BouwBeurs 2019 is van 4 t/m 8 februari 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. Het is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Om het jaar zijn daar exposanten aanwezig met de nieuwste en meest complete range van producten, oplossingen, technieken, innovaties en diensten.

Speciale actie

Bouwprojecten kunnen snel een wirwar van meerwerk, minderwerk, planningen, toevoegingen en stelposten worden. GRIPtool zorgt dat ieder project weer onder controle komt! Probeer GRIPtool drie maanden gratis!

GRIPtool wordt gelanceerd tijdens de Bouwbeurs. Wil jij als eerste GRIPtool drie maanden proberen? Kom langs bij de stand voor meer informatie of registreer je nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *